Far i huset er bortreist noen dager, og det betyr at mor må fikse ting sjøl. Mor, det er meg det. Og i dag har jeg fikset. Helt alene, etter jobb.

Jeg dro på butikken og kjøpte nye lyspærer til stekeovnen, og da jeg kom hjem byttet jeg lyspærer i stekeovnen. For de som satt der fra før hadde gått, og det var helt mørkt inni der. Noe som gjør det vanskelig å se om maten er ferdig, selv om du åpner døra.

Det ble lys i stekeovnen.

Så skulle jeg inn i safen, men den nektet å la seg låse opp selv om jeg var 100% sikker på at jeg brukte rett kode. Men så kom jeg på at kanskje den trenger et nytt batteri, så da skiftet jeg batteri i låsen og håpet inderlig at det ikke ville føre til at låsen ville tilbakestille seg til fabrikkoden. For fabrikkoden, den har vi tatt vare på. Inni safen. Det er det tryggeste stedet.

Jeg kom meg inn i safen.

Nå føler jeg meg flink.