Fra Alta kjørte vi til Tjeldsund bru, ikke langt fra Lofoten (eller det jeg trodde var Lofoten, som i virkeligheten er Vesterålen. Denne etappen var lørdag 6. juli, vår bryllupsdag. (En lang kjøretur, men likevel en langt bedre bryllupsdag enn i fjor da jeg lå på sykehuset.)

Søndag 7. juli dro vi utover Vesterålen og til Lofoten. Vi var innom Henningsvær og kjørte etterpå til Å. Det viste seg at E10 slutter ved Å, så i løpet av denne ferien har jeg samlet på enden av Europaveier.

(Beklager, dere får legge venstre øre ned mot skulderen. Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan snu bildet.) Her er altså slutten av E10.

Vi tok ferge fra Moskenes til Bodø, og var framme klokka halv ett om natta. Vi stupte inn på hotellrommet og sov, og neste morgen kjørte vi til Mosjøen. Der kom vi fram i rimelig tid på ettermiddagen, og da tok vi turen ut til Helgelandstrappa. Mannen min gikk helt til topps, det gjorde ikke jeg.

Uansett et imponerende byggverk!
Etterpå gikk vi en tur i byen og så på gamle trehus, før vi satte oss på en kafe og tok en øl (mannen) og en cola (jeg).

Neste dag, tirsdag 9. juli, kjørte vi hjem. Det var en lang etappe, men det gikk fint.

Og alle var enige om at det var en fin ferie.