Jeg er av det trofaste slaget. Jeg bruker kun Zalo, med ett unntak: En gang, på en campingferie i Sverige, hadde vi glemt å ta med Zalo. Jeg måtte kjøpe oppvaskmiddel. De hadde ikke Zalo, så jeg måtte nøye meg med et annet, underlegent merke. Det funket dårlig.

Pizzasausen er et annet eksempel. Jeg bruker den samme som jeg har vokst opp med. Toros pose med tomat og løk. Tilsett 3 dl vann og la den koke i 5 minutter. Selv tilsetter jeg ofte litt mer løk, litt krydder, jeg kan ha så ymse av fyll på pizzaen, men sausen er alltid den samme. Jeg har selvsagt smakt og prøvd andre varianter, men jeg er av det trofaste slaget. Jeg bruker Toro sin.

Jeg liker det trygge og velkjente. Jeg holder meg til merkene jeg kjenner. Jeg liker å ha rutiner. Jeg liker å spise middag til nokså fast tid, hver dag. Det er fordi jeg må spise frokost til fast tid, for jeg skal rekke jobben. Så må jeg spise lunsj til fast tid, for jeg har lunsjpause til fast tid på jobben. Og da er jeg alltid sulten når klokka er halv fem, så da spiser vi middag.

Noen tenker at det er kjedelig. Kanskje jeg er kjedelig. Er det slike ting som definerer om et menneske er kjedelig? Jeg har mange tanker inni meg, mange følelser som ikke alltid får lov å komme ut. Jeg har mange sider og jeg er ikke bare hun som er trofast mot de gamle merkevarene og tidspunktet for middag. Jeg er mer enn det, men kanskje du ikke alltid ser det?