Bare noe jeg kom til å tenke på da jeg sto i dusjen i ettermiddag.

Vi har en liten hylle i dusjen til såpe og slikt. Der har jeg shampo, spesialtilpasset til tørt og brusende hår. Den er tilsatt MORPHO-KERATINE, hva nå det måtte bety. Sikkert noe dyrt og eksklusivt.

Så har jeg balsam i samme serie. Den er også tilsatt MORPHO-KERATINE.

Ved siden av disse to står en krukke med skrubbekrem, det vi i gamle dager kalte peeling. Den er tilsatt ris og kirsebærblomster. Jeg antar at risen er dyrket i vanskelig tilgjengelige fjellskråninger i Mongolia, mens kirsebærblomstene er fra en liten japansk øy. Eksklusivt og vanskelig tilgjengelig. Huden blir veldig myk og fin av den skrubbekremen.

Jeg har selvsagt også dusjsåpe. Den er av samme type som barberskum: Du klemmer ut en liten mengde i hånden, og den skummer seg opp til femdobbelt mengde. Den fremmer lykke, står det på flasken. “Smile, and the world smiles back at you.” På godt norsk: Smil til verden, og verden smiler til deg.

Min mann har en flaske i dusjen. Body, face and hair, står det på den. Han blir ren.